Seleccionar página

Els nostres Serveis

Aquests són els serveis que oferim

Reformes Integrals

Les reformes integrals en els habitatges suposen un gran canvi, ja que augmenten el confort per als seus habitants, una actualització d’estil i una revaloració de l’immoble.
Fes aquesta reforma que sempre havies somiat, propose i nosaltres et guiarem.

La substitució del sòl són un dels principals canvis en una reforma, i nosaltres som especialistes en marbre i ceràmica treballant amb els millors productes i companyies

 

Col·locació de Marbre i Ceràmica

Tant en obra nova com en renovació, la col·locació de ceràmica i marbre requereix que la col·locació sigui minuciosa i amb acabats de qualitat. I en M.OBCN · 2015 som especialistes, treballem amb les millors marques (com ara Comercial Ceramista Gaya Hnos, amb més de 45 anys d’experiència) i uns professionals qualificats i amb experiència que col·locaran el material amb les millors tècniques i professionalitat.

Paviments tècnics (sobreelevats)

Cada dia més el sistema de terra tècnic és usat en diferents edificis per la seva gran funcionalitat, però el sistema de terra tècnic ha de ser durador en el temps i que demostri una gran solidesa per al client final, això ho aconseguim amb una estructura d’acer galvanitzat d’alta resistència a les càrregues que fa que puguem aconseguir multitud d’altures per al sòl acabat. Per això en M.OBCN · 2015 treballem amb els millors productes a mà de les millors marques.

Façanes ventilades

La façana ventilada és un sistema constructiu que s’ha anat consolidant amb gran acceptació entre arquitectes i constructors, sobretot per la seva elevada qualitat, possibilitats estètiques i per les seves indiscutibles avantatges d’aïllament tèrmic i acústic per això en M.OBCN · 2015 creiem que és una molt bona opció ja que ens ofereix moltes possibilitats.

Assessorament Tècnic

En M.OBCN · 2015 donem assessoria en la gestió, conceptes tècnics i normativa per a l’execució de projectes d’obra. La nostra experiència garanteix la qualitat de cada projecte abans, durant i a la finalització del mateix, més de 300 obres ho confirmen.